Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Chapter 27 kertoo Mark David Chapmanista, Beatlesin pääneron John Lennonin murhaajasta. Leffa kertoo Chapmanin tarinan yhtään enempää koreilematta. Chapman on väitetysti matkustanut Hawaijista asti tapaamaan suurinta idoliaan, John Lennonia. Kuumeisesti Lennonin tap(p/a)amista odottava Chapman ei malta odottaa hetkeä, jolloin saa pyytää esikuvaltaan nimikirjoituksen…

Leffaa varten itsensä lihottanut Jared Leto vetää kyllä kieltämättä huippusuorituksen roolissaan Chapmanina. Lindsey Lohanista sen sijaan en tykännyt yhtään. Itse elokuva oli kokonaisuutena melko tylsä, mutta toisaalta myös hyvin avartava pakkaus yhdestä aikamme kuuluisimmasta murhasta. Minusta on jotenkin kummallista ja pelottavaa että John Lennonia näytteli elokuvasta Mark Chapman (Mark Lindsay Chapman). En oikein ymmärrä Chapmanin sielunmaisemaa, enkä täten ymmärtänyt elokuvasta puoliakaan. En myöskään ole pahemmin Beatles-fani. Jostain syystä elokuva ei antanut minulle mitään, eikä ollut kovin kummoista viihdettä. Informaatiopakkauksena toimii, muuten ei.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!