Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.10.2019, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 5 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 31-vuotias.

Kun raju hurrikaani iskee floridalaiseen pikkukaupunkiin, Haley (Kaya Scodelario) lähtee etsimään kadonnutta isäänsä (Barry Pepper) evakuointikäskyistä piittaamatta. Isä löytyy vakavasti loukkaantuneena perheen kotitalon alta, ja tulvavesien noustessa molemmat jäävät loukkuun. Myrskyn yltyessä pakomahdollisuudet käyvät vähiin, ja pian he huomaavat, että veden varassa piilee muitakin vaaroja.

Kesän pelottavimman kauhutrillerin ohjauksesta vastaa Alexandre Aja (The Hills Have Eyes) ja tuottannosta Sam Raimi (Don’t Breathe, Evil Dead) sekä Craig Flores (300).

Crawl on perusvarma jännityspätkä, jonka pääosassa nähdään harvemmin nähty näyttelijätär Kaya Scodelario ja Pelastakaa Sotamies Ryan -snaipperi Barry Pepper. Hieman tylsät premiisit ja jotenkin epärealistinen tunnelma, mutta kyllähän tuon katsoi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!