Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.11.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Hyllytetty poliisi Ben Carson tutkii vapaa-ajallaan suljetun ja palaneen mielisairaalan tapausta, josta tulee hänelle pakkomielle. Rakennuksen hylky on täynnä peilejä, joita ihmetellessään Ben kauhukseen huomaa että peilikuvat eivät ole aina mitä niiden pitäisi. Pahuus elää peilin toisella puolella, minkä Ben oppii kantapäänkautta kun järkytyksekseen löytää siskonsa mystisesti kuolleena. Benin on tutkittava juttu juurta jaksain ja palattava alkulähteille ennen kuin peilikuvat tappavat hänen kaikki lähimmäisensä. Kun käännät katseesi pois peilistä, peilikuvasi jää ilkeästi tuijottelemaan niskaasi…

Tämän elokuvan jälkeen en uskalla katsoa enää peiliin! Elokuva oli todella häiritsevän pelottava, suorastaan painajaismainen. Minua pelottaa juuri tutut kasvot jotka ovat vääristyneitä tai selittämättömän outoja, tai oudolla tavalla ilkeitä. Minua pelottaa peileistä tehdyt kammottavuudet, lapsien ja lapsen mielen sekoittaminen kauhuelokuviin. Mirrors oli hyytävän jännittävä ja pelottava kauhutrilleri. Katso jos haluat oikeasti pelätä ja säikkyä! Pääosassa 24 -tv-sarjan päätähti Kiefer Sutherland.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!