Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.12.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Mies herää keskeltä aavikkoa, muistamatta mitään. Hänellä on kädessään metallinen rannekoru, jota hän ei saa pois eikä tiedä tarkoitusta. Saavuttuaan erääseen kylään, hän huomaa asioiden olevan pahasti vinksallaan…

Cowboys & Aliens on hieno sekoitus scifiä ja länkkäriä. Elokuvassa on huippunäyttelijöitä, kuten Daniel Craig, Harrison Ford, Sam Rockwell ja Paul Dano. Etenkin Daniel Craig sopii loistavasti rooliinsa. Tykkäsin leffan erilaisuudesta ja mielenkiintoisuudesta, joskin kokonaisuus jäi ”vain” hyväksi. Loppu ei olisi voinut olla tyhjentävämpi, mutta olisin odottanut vielä jotain koukkua. Joka tapauksessa upea elokuva, jota ei oikein voi haukkuakaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!