Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.7.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Väkivaltaisesta suhteesta kärsinyt Mary Kee muuttaa omilleen ja pistää vielä lähestymiskiellon voimaan miehelleen. Uuden kämpän puhelin soi ja soittaja väittää olevansa 70-luvulta…

The Caller on positiivinen yllätys silloin kun siitä ei tiedä mitään etukäteen. Leffa on kuin rakastamani Frequencyn kauhuversio ja kieltämättä juonen kehittämä ajatus hieman karmii. Pidän ideasta sen verran paljon, että vaikka loppukohtaus ja toteutus oli vähän sinne päin, pystyn elokuvaa arvostamaan. Under the Dome sarjasta kuuluisuuteen ponnahtanut Rachelle Lefevre on elementissään symppis-Luis Guzmánin lisäksi. Suositeltava pätkä hyvien jännäreiden ystäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!