Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Pariskunta saa outoja videokasetteja kuistilleen. Videoissa on kuvattu talon lähiympäristöä, ja pariskuntaa, mutta niissä ei tapahdu mitään erikoista. Mies epäilee velipuoltaan lapsuudesta, mutta ei pysty kuitenkaan todistamaan mitään. Poliisi ei tee mitään, koska videot eivät sinänsä ole uhkaavia, vain omituisia…

Caché on sanoinkuvamaattoman tylsä elokuva. Siinä ei ole minkäänlaista soundtrackia, ja tapahtumat etenevät äärimmäisen hitaasti. En pitänyt kuvaustavasta, en elokuvan miljööstä, enkä näyttelijäsuorituksista. Caché taitaa olla huonoin ranskalainen elokuva mitä olen nähnyt. Elokuvassa on monia minuuttien mittaisia kohtauksia, joissa ei tapahdu yhtään mitään. Elokuvassa ei ole selkeää alkua, eikä loppua, eikä ratkaisua. Hyh hyi, ei kiitos, ei.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!