Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.9.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Nuori nainen, apulaishseriffi Zoe Adams tutkii mysteerisien murhien sarjaa, joka johtaa mielipuolen murhaajan jäljille. Murhaaja tappaa villejä naisia kukkien ja kadunnimien perusteella brutaalisti ja kylmästi. Samaan aikaan apulaissheriffi Zoella ja naimisissaolevalla sheriffi Jimmyllä on suhde, ja he yrittävät pitää kaksoiselämäänsä pystyssä…

Hyh hyi sentään. Älä koskaan koske tähän elokuvaan. Leffan näyttely, juoni, ja jopa gore oli surkeaa. Ainoa hyvä asia leffassa oli 4400-sarjasta tuttu Jeffrey Combs. Näyttelijäsuorituksiltaan ja juoneltaan leffa oli kuitenkin älyttömän huono, enkä suosittele kenenkään katsovan sitä alusta loppuun. Tylsä, epärealistinen, mielikuvitukseton, ja yksinkertaisesti huono elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!