Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.1.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Masonin vanhemmat eroavat hänen ollessaan vielä hyvin nuori, noin viisivuotias. Kun Mason kasvaa, hän elää välillä isänsä ja välillä äitinsä kanssa. Äitin kanssa on muita ukkoja, isä tuntuu olevan turvallinen. Vuodet vierivät ja Masonista kasvaa fiksu nuori mies…

No huh huh. Tätä elokuvaa kuvattiin noin 12 vuoden ajan, vuodesta 2002 vuoteen 2013. Katsoin elokuvaa mitään mistään tietämättä ja huomasin jatkuvasti ihmetelleeni miten he saivat valittua niin osuvat näyttelijät – mutta he olivatkin koko ajan samat ihmiset. Elokuvan näyttely on älyttömän hyvää, mutta pidin myös kerronnasta todella paljon. Leffa kertoo pointteja elämästä, asioita, joita jokaisen pitäisi oivaltaa. Yksi vuoden 2014 parhaista elokuvista.

  • Katsottu ja arvioitu : 24.1.2015 Arvion kirjoitti Roni Laukkarinen@rolle
  • Genret:

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!