Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 21.6.2020, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 4 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 32-vuotias.

Collinin vapaus häämöttää, sillä ehdonalaista on jäljellä vain kolme päivää. Collinin toveri Miles kuitenkin vaikeuttaa hänen päätöstään pysyä kaidalla tiellä. Viimeisistä 72 tunnista valvonnan alaisena tuleekin odottamattomien tapahtumien sarja, kun Collin ajautuu vastentahtoisesti tapahtumien keskelle. Pääosien esittäjien Daveed Diggsin ja Rafael Casalin kirjoittama Blindspotting on täsmällinen draamakomedia hulluuden rajoista, koetukselle joutuvasta ystävyydestä sekä siitä, mitä vaaditaan, jotta voisi olla parempi ihminen.

Hyvä, originaali rikosdraamakomedia. Pidin erityisesti rap-osuuksista. Ajatuksia herättävä ja ajankohtainen aihe etenkin jenkkien poliisiammuntakohujen jälkeen. Pistää miettimään, onko Amerikka silti selvinnyt karusta menneisyydestään lopulta ollenkaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!