Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Toimittaja C. J. Nicholas on aina tähdännyt korkealle. Tällä kertaa hän haluaa paljastaa menestyneen syyttäjän metkut lavastamalla itsensä murhaajaksi, ja todistamalla sen että syyttäjä väärentää todisteita…

Beyond a Reasonable Doubt on hyvä elokuva, vaikka en ole nähnyt vuonna 1956 tehtyä alkuperäistä versiota. Leffa olisi ollut vielä parempi, jos loppu olisi ollut erilainen. En oikein pitänyt siitä käänteestä, joka tuli vielä sen jälkeen kun luulin että käänteitä ei enää ole. Leffa on kuitenkin hieno oikeustrilleri, joka ei ole piiruakaan ennalta-arvattavissa. Michael Douglasille elokuvaan tarjoutui täydellinen rooli, ja erityisesti pidin Jesse Metcalfen näyttelystä. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!