Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 8.10.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Paul ja Adrienne ovat matkalla Los Angelesiin yliopistoaikaisten kavereidensa luokse. Matkalla he pysähtyvät hotelliin kuhertelemaan. Paul huomaa että autioituneessa hotellissa on jotain mätää ja pian hänellä alkaakin hajoamaan pää koko paikkaan…

Hyvä yritys, mutta muuten kaukana mistään hyvästä elokuvasta. Beneath the Dark on kyllästyttävä draama, jossa on hyvin vähän jännittäviä elementtejä. Asetelma on turhankin tuttu: pari, hotelli, yö, mysteeri. Dialogit ovat ärsyttäviä ja näyttely paikoin typerän teennäistä, hahmot eivät kiinnosta millään tapaa ja tarinat tuntuvat irrallisilta. Missään ei tunnu olevan päätä eikä häntää. Sentään Sopranos-tähti Jamie-Lynn Sigler nähdään näyttelijän tähtikaartissa. En tiedä miksi edes katsoin loppuun. Muista skipata tämä elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!