Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.1.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Christine herää miehen vierestä muistamatta mitä on tapahtunut. Seinällä on valokuvia ja tekstiä ja käy ilmi, että Christine on hukannut vuosikymmeniä elämästään ja hänen päivänsä nollaantuu joka aamu kun hän herää. Christinelle soittaa lääkäri, joka auttaa häntä löytämään kameran, jossa on videopäiväkirja. Mutta silti tuntuu, että hän ei voi luottaa keneenkään…

Before I Go To Sleep tuo mieleen Memento-elokuvan, mutta osaa olla riittävän omaperäinen kiehtomaan. Nicole Kidman ja Colin Firth näyttelevät hyvin ja olen aina tykännyt myös Mark Strongin kylmänviileästä tyylistä näytellä. Elokuvan vetää mukaansa ja juonikuviot ovat koukuttavia. Melko ennalta-arvaamaton ja dekkarimainen. Lopun lievä keskeneräisyys jäi hieman harmittamaan, mutta kokonaisuutena tässä on erittäin katsottava elokuva. Nyyhkyrallia, eli vetoaa tunteisiin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!