Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.8.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Kingsman on salainen palvelu, josta kukaan ei tiedä mitään. Eggsyn isä kuoli mysteerisissä olosuhteissa ja nyt Kingsman haluaa Eggsyn lahjakkaaseen joukkoonsa. Edessä on liuta vaarallisia ihmisiä ja tehtäviä, eikä kukaan ole turvassa. Edes maailman paras salainen agentti…

Kingsman on hieman erilainen toimintakomedia. Hahmot ovat värikkäitä ja hauskoja, eikä leffasta puutu toimintaa. Pidän myös odottamattomista twisteistä twistien perään, sekä visuaalisesta viihdyttävyydestä. Colin Firth, Mark Strong, Mark Hamill, Samuel L. Jackson ja Michael Caine kaikki säväyttävät näyttelyllään. Tästä elokuvasta ei oikeassa mielentilassa puutu mitään. Kokonaisuus on mustalla tavalla hauskaa, sopivan mielipuolista, mutta silti upean fiksua. Suosittelen lämpimästi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!