Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Uskovainen Angie Albright muuttaa toiseen kaupunkiin lukiota varten. Hän opiskelee taidehistoriaa, ja haluaa opiskelun lisäksi tehdä töitä lisätienestien toivossa. Sänkyä ilmoituspalstalta etsiessään Angie löytää lastenvahti-ilmoituksen. Tyttö päättää ottaa paikan vastaan. Aluksi ystävällinen farmariperhe osoittautuukin joksikin ihan muuksi… samalla Angie kärsii ahdistavasta stalkkaajasta.

Suuri pettymys. Odotin jotain paljon parempaa. Leffa oli kokonaisuutena melko pliisu, eikä se tuntunut saavan tarpeeksi sisältöä millään ”juonenkäänteellä”. Leffa oli siinä mielessä hyvä, että pääosan uhrille oli annettu hienosti toivoa – yleensä kauhuelokuvissa toivoa on hyvin vähän. Melko trillerimäinen kauhuelokuva. Sisälsi perinteisesti paljon verta ja gorea.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!