Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.2.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Maatilalla elää kuusihenkinen perhe, jonka rekkakuski-isä on aina poissa kotoa pitkien työrupeamien takia. Äidillä on rankkaa hoitaa neljää lasta, ja yhtenä päivänä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta (Baby Bluesista) muodostuu psykoottinen hermoromahdus. Vanhin sisaruksista, Jimmy, joutuu suojelemaan sisaruksiaan tuhoisalta äidiltään jota he ovat aina rakastaneet…

Baby Blues on järkyttävä, mutta älyttömän jännittävä elokuva. Leffa aiheuttaa ällötystä, järkytystä, ja kylmiä väreitä. Elokuvan näyttelijäsuoritukset ovat hyviä. Vielä järkyttävämmäksi asian tekee se, että elokuva perustuu tositarinaan. Loppu oli vähän pliisu, mutta kokonaisuutena Baby Blues on oikein jännittävä psykologinen trilleri. Ei heikkohermoisille, eikä lapsirakkaille ihmisille.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!