Scott Lang, Hope Van Dyne ja muu porukka imetään Quantum realmiin, jossa on aivan eri lainalaisuudet kuin todellisuudessa. Janet on ollut maailmassa ennenkin, eikä kerro kaikkea. Kun perhe kohtaa vuosikausia Quantumissa jumissa olleen Valloittajan, joutuvat he oikeasti miettimään kuinka he aikovat selvitä tästä…

Ant-Man ja Wasp: Quantumania on hieman sekava elokuva. Pidän tämäntyyppisestä scifistä ja Paul Ruddin muurahaismies on jostain kumman syystä yksi lempihahmoistani Marvel Universessä. Silti tämä jatkis on täynnä ärsyttävyyksiä. Tarina on myöskin todella heikko. Darren/MODOK tuo mieleen Sharkboy & Lavagirlin Mr. Electricin, eikä millään hyvällä tavalla (älä kysy miksi tiedän nämä, lapseni ovat katsoneet tätä maailman huonointa elokuvaa) ja Veb on aivan kuin Hotel Transylvanian Blobby.

Itse elokuva on kuin jatkuva kanttiini Star Warsista, eli täynnä ihmeellisiä otuksia. Tästä pidän itse asiassa leffassa eniten, miljöö ja scifi on enimmäkseen uniikkia, vaikka kierrätettyjä ideoita löytyykin. Bill Murray on elokuvassa jotenkin harmillisen pliisu.

Ristiriitaiset fiilikset. Tavallan pidän tosi paljonkin, mutta moni asia ärsyttää. Scifiäksönipläjäyksenä viihdyttävä alusta loppuun. Kuusmiikka.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!