Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.11.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Dr. Hank Pym on keksinyt teknologian, jonka avulla pystyy kutistamaan itsensä muurahaisen kokoon sekä käskyttämään muurahaisia. Kun Pymin perustaman yrityksen ohjat ottanut Darren Cross aikoo käyttää samaa teknologiaa pahoihin tarkoitusperiin, Pym rekrytoi Scott-nimisen ex-varkaan tuhoamaan Crossin suunnitelmat…

Ant-Man on viihdyttävä elokuva täynnä epäkohtia. Jos epäkohdat kuitenkin unohtaa ja muistaa että kyseessä on fiktiivinen supersankarielokuva, homma on kuin katsoisi vanhaa kunnon kulttiklassikkoa ”Kultsi kutistin kakarat” pienillä lisähöysteillä. Tykkäsin elokuvan viihdearvosta ja yllättävistä elementeistä, vaikka kokonaisuus ei ollutkaan niin päänräjäyttävä kokemus mitä olisi voinut odottaa. Tykkäsin katsoa, meni aika nopeasti. Vähän vaihtelua perus Avengerseihin. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!