Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.7.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Thor joutuu vangiksi planeetta Sakaarille, jossa hänet laitetaan taistelemaan gladiaattorina, joka osoittautuu yllättäväksi ystäväksi. Samaan aikaan Asgardia tuhoaa häikäilemätön vihollinen, Thorin ja Lokin kauan sitten kadonnut isosisko, Hela, kuoleman jumala…

”Thor: Ragnarok” on Marvelin kolmas Thor-elokuva. Leffa on visuaalisesti upea, sisältää paljon toimintaa ja vähän huumoriakin. Pidän ohjaaja-näyttelijä Taika Waititista ja hänen tietynlainen tyyli näkyy juuri ja juuri taustalta. Ehkä siksi elokuva onkin parempi kuin kakkoselokuva The Dark World, joka vähän tökki. Viihdyttävä, naurattava scifiäksöni, josta ei puutu avaruutta ja juonenkäänteitä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!