Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.10.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Kun Scott Lang tasapainottelee perhe-elämän ja kotiarestissa olevan sankariroolinsa kanssa, Hope van Dyne ja tohtori Hank Pym nostavat pöydälle uuden tehtävän. Scott pääsee auttelemaan tutkijaperhettä pelastamaan äidin ja vaimon quantum-ulottuvuudesta…

Satun pitämään Ant-Manista ja siksi pidän myös tästä elokuvasta. Jo ”Kultsi kutistin kakarat” -elokuvasta asti ihmisen mikroskooppiseen kokoon pienentäminen on kiehtonut scifielokuvissa ja Ant-Man tekee kaikesta vähintään yhtä kiehtovaa. Pidin myös siitä miten elokuva nivoutuu lopulta yhteen Infinity Warsin aikajanaan. Jos Marvelin toiminta miellyttää, tässä on oikein kelpo pala taas katsottavaksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!