Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 9.4.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Arthur on empaattinen lakimies, joka tuntee kasvavaa vihaa oikeusjärjestelmän epäoikeudenmukaisuutta kohtaan. Kun vihattua tuomaria syytetään raiskauksesta ja hän pyytää Arthuria asianajajakseen, Arthur ei tiedä mitä ajatella…

”…And Justice for All” kertoo pintaa syvemmältä oikeusjärjestelmästä, jonka uskon hyvinkin pohjautuvan tositilanteeseen. Leffan näyttely on ilmiömäistä. Nuorta Al Pacinoa on ilo katsella ja olin erityisesti yllättynyt nuoremman Dominic Chianesen osallistumisesta (Sopranoksen Junior). Leffa on oikeuselokuvista yksi parhaimpia klassikoita, jota suosittelen lämpimästi jokaiselle rikos-/oikeus-tyyppisistä draamoista kiinnostuneille.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!