Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.1.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Menestynyt FBI:n psykiatri ja lakimies professori Jack Gramm on saanut sarjamurhaaja Jon Fosterin telkien taakse. Jon Fosterin odottaessa teloitustaan professori Jack Gramm saa äänimuunnellun puhelun, jossa häntä uhataan kertomalla että hänellä on 88 minuutia elinaikaa. Puhelu-uhkailut jatkuvat, ja Gramm huomaa pian että häntä ollaan lavastamassa syylliseksi, ja Fosteria aletaan pitää syyttömänä…

88 minutes on jännittävä trilleri. Al Pacino on roolissaan taattua laatua. Pidin juonenkäänteistä ja ennalta-arvaamattomuudesta. Näyttelijäsuoritukset muidenkin osalta olivat loistavia. En näe elokuvassa oikein mitään huonoa, sillä se oli oikein mukavaa ja viihteellistä katsottavaa. Mysteeritrillerin aateliaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!