Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.1.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Johnny Truelove on nuori huumediileri, jonka kaveripiirissä käytetään kamaa. Kun Johnnyn kaveri Jake Mazursky kusee hommansa, eikä maksa Johnnylle takaisin velkojaan, välit katkeavat. Johnny kavereineen kidnappaa Jaken 15-vuotiaan veljen Zackin. Zackyn kidnapattuna eletyt päivät ovat kuitenkin melkoista lomailua, kunnes pomo-Johnnylta tulee järkyttävä päätös…

Alpha Dog perustuu löyhästi kaikkien aikojen nuorimpana FBI:n etsityimpien listalle päätyneen Jesse James Hollywoodin tarinaan. Elokuva on täynnä huumesekoilua, seksiä, ja väkivaltaa. Jostain kumman syystä halusin katsoa elokuvan juuri sen takia, että siinä sanotaan eniten (tai toisiksi eniten, en muista, jotain 250 kertaa) F-sanaa koko elokuvahistoriassa. Leffa oli monipuolinen ja jännittävä. Kuviot naurattivat, ja itkettivät. Leffa oli osin järkyttäväkin. Tämä on yksi sellaisista joita voisin suositella.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!