Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.7.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Kaksi kaverusta lähtee pitkään suunnittelemalleen maailmanympärimatkalle. Clif on hieman huolissaan ystävästään Derekistä, hänellä on nimittäin harvinainen aivosairaus joka hoitamattomana voi johtaa kuolemaan. Derek ei tästä kuitenkaan välitä, kunnes erään hotelliyön jälkeen hän alkaa oirehtia vaarallisesti…

Katsoin Afflictedin tietämättä elokuvasta mitään etukäteen ja niin tämä leffa toimiikin parhaiten. Kyseessä on tyypillinen dokumenttielokuvan muotoon kuvattu elokuva ja alku oli tehty niinkin hyvin että piti pari kertaa tarkistaa valitsinko oikean elokuvan. Leffa on jännittävä ja mielenkiintoinen ja tutusta teemasta huolimatta sopivan erilainen. Tykkäsin kovasti. Chroniclesta pitäneille tämä on ehdoton leffavalinta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!