Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.6.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Kreikkalainen kenraali Themistokles johtaa joukkojaan persialaisia vastaan. Sparta ei suostu yhteistyöhön vaan lähettää sen sijaan 300 parasta sotilastaan taistelemaan persialaista jumalkuningasta Xerxestä vastaan. Taisto yltyy kovaksi etenkin merillä…

300: Rise of an Empire on hieman kokonaisvaltaisempi tarina kuin ensimmäinen ”300”. Sarjakuviin perustuva leffa sisältää hyvin vähän faktuaalista informaatiota, enemmän fantasiaa tämä onkin. Hidastuksia on vähemmän kuin ensimmäisessä, mutta ei tämä oikein toimi siltikään. Ehkä 3D:ssä saattaisi olla jotain vau-efektiä, mutta epäilen. Laiskaa, köykäistä ja päätöntä äksöniä, jonka lopputuloksen osaa arvata ennalta.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!