Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.8.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Nick Twisp on saamaton nörtti, joka pelkää kuolevansa neitsyenä. Tytöt eivät ole kiinnostuneet kuin koviksista, ja Nick jää nössönä peräkammarin pojaksi. Jouduttuaan isäpuolensa ongelmien takia maalle, hän tutustuu sattumalta tyttöön nimeltä Sheeni Saunders. Mutta Sheenikin tahtoo ”pahan pojan”, joten Nick luo itselleen ilkeän alter-egon, ja alkaa tehdä jäyniä viedäkseen tyttönsä sydämen…

Youth in Revolt on tavallaan yllättävä elokuva Michael Ceralta, vaikka hän tässäkin elokuvassa tuppaa näyttelemään raivostuttavan samanlaista roolia mitä kaikissa muissakin elokuvissa joissa hän on esiintynyt. Leffa on kuitenkin kokonaisuutena ihan jees, ja vitsitkin ovat jopa hauskoja. Erityisen iloinen olin Steve Buscemin esiintymisestä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!