Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.7.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Traumatisoitunut väkivaltaa kavahtamaton sotaveteraani jäljittää työkseen kadonneita tyttöjä. Kun keikka venyy rosmojen vuoksi, Joe huomaa olevansa keskellä isompaa salaliittoa samalla paniessaan omien demoneidensa kanssa…

”You were never really here” on arvostetun ohjaajan Lynne Ramsayn toinen 2010-luvulla kansallisesti tunnustettu kokopitkä elokuva. Ensimmäinen elokuva ”We need to talk about Kevin” on tyylillisesti samankaltainen mutta vähän sentään mielenkiintoisempi. Tämä elokuva ei olisi ollut katsottava ilman Joaquin Phoenixia. Äärimmäisen hidastempoinen ja tylsä, vaikkakin myös brutaali ja verinen. Lilluva, kelluva, tekotaiteellinen rökäle. Puiseva leffa, josta ei jäänyt mitään käteen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!