Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.5.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Tälläkertaa en jaksanut kirjoittaa juonikuvausta. Parempi ehkä niin: ei spolereita teille uteliaille? Tämänkin olen nähnyt aiemmin, mutta edellisestä katselukerrasta on se viisi vuotta. Leffa on loistava, vaikka sisältää pieniä juoniaukkoja ja puutteita. Etenkin kyseisen tarinan hc-faneille tämä elokuva on täydellinen pettymys. Tulee mieleen Star Wars -fanien se puoli joka vihaa episodeja 1-3 yli kaiken. Jos nyt kuitenkin jätetään tuo fanihölynpöly ja epäolennaisuuksiin takertuminen pois, niin tämä on aivan loistava elokuva!

Leffa on hienosti tehty, ja sisältää hauskaa huumoria. Pidin leffan surrealistisuudesta, ja näyttelijöistä. Martin Freeman, Mos Def, Sam Rockwell, ja Zooey Deschanel ovat rooleissaan lyömättömiä. Minua ei kiinnosta miten hyvä tai huono adaptaatio tämä oli kirjaan tai sarjaan verrattuna, leffana erittäin viihdyttävä ja toimiva. Sisälsi sen verran minuun iskevää huumoria että oksat pois. Suosittelen!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!