Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.4.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Wolverine on yksi lukuisista mutanteista, tyypeistä joilla on erikoiskykyjä. Wolverinella on huikea kunto ja terävät kynnet kuten veljellään. Kun armeijamies Stryker kokoaa huippulahjakkaita sotilaiksi, oman tien kulkija Wolverine päättää laittaa pillit pussiin ja erota veljestään. Tätä superyksikkö ei hevillä sulata…

X-Meneistä Wolverine on yksi kiinnostavimpia hahmoja ja tämä elokuva houkuttaa X-Men fania suunnattomasti. Leffassa harmittaa se että näyttävyys on ollut ykkössijalla, ei niinkään hahmon tarina. Nähdään pientä pätkää lapsuudesta ja siinäpä se sitten onkin. Tarinan puolesta ei olisi ollut iso menetys olla katsomatta elokuvaa. Leffa on kuitenkin hienoa katseltavaa ja etenkin loppupätkä on puhdasta kultaa, varsinkin äksönin puolelta. Pienistä epäjohdonmukaisuuksista ja epäkohdista huolimatta X-Men Origins: Wolverine on aika laatukamaa. Perus X-Men-huttua kultaisella turvallisella keskitiellä. Katso pois jos diggailet näistä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!