Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.6.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Jumalat ovat pulassa kun manalan valtias Haades ja sodan jumala Ares laittavat hynttyyt yhteen ja herättävät henkiin jättiläistulijumalan Kronoksen. Puolijumala, maan päällä elävä Zeuksen poika Perseus lähtee pelastamaan vankina olevaa isäänsä manalasta…

Mielenkiintoista, mutta se ei ihan riitä. Wrath of the Titans on päätöntä mättöä, jossa jumalat ovat jumaliksi turhan inhimillisiä otuksia. Leffassa on epäkohtia, eikä kenenkään näyttely vakuuta missään kohtaa. Juonirakenne ja hahmokehitys on jatkuvasti itseään toistavaa. Jos jotain hyvää niin tykkäsin Ralph Fiennesistä pitkätukkaisena. Efektit ihan jees. Tunnelma ei oikein välity näytön toiselle puolelle missään vaiheessa. Vähän pliisua ja mitäänsanomatonta, toimintaelokuvaksi kyllästyttävä. Siinä ja siinä, mutta en suosittelisi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!