Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.11.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Iriksen vanhemmat ovat nukkuneet pois ja hänellä on jäänyt sairas veli hoidettavaksi. Kun klinikalle saapuu rikas lahjoittaja, Iris lähtee lounastamaan porhon kartanoon, jossa pelataan peliä jonka voittaja saa rahaa palkinnoksi…

Tällaisia elokuvia on tehty paljon ennenkin, mutta asettelu on kutkuttavan jännittävä ja kiehtova. ReAnimatorista ja monesta muusta leffasta ja sarjasta tuttu Jeffrey Combs on vähemmän tunnetuista suosikkinäyttelijöitäni ja tässä elokuvassa hän onnistuu oikeasti roolissaan. Muut taas sen sijaan ovat vähän nihkeämpiä. Leffassa näyttelee myös entinen pornotähti Sasha Grey, ihan oikeaa roolia siis. Vähän ennalta-arvattava, kokonaisuutena köykäinen, mutta kuitenkin jännittävä ja sopivan ”sairas” trilleri. Tsekkaa pois jos kiinnostaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!