Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 20.8.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Eletään tulevaisuutta, jossa teknologia kontrolloi lähes jokaista elämän osa-aluetta. Grey on mies, joka silti pitää ei-elektronisten autojen rassaamisesta. Kun Grey ja puolisonsa joutuu vakavaan onnettomuuteen jonka myötä Grey päätyy pyörätuoliin, hänelle tarjotaan teknologiaa joka parantaa halvaantumisen. Näin Grey saa tilaisuuden metsästää hänen kimppuunsa hyökänneet rosvot…

Upgrade on kuin pitkä, mehukas Black Mirror -jakso. Elokuva sisältää kaikkea sitä mistä fiktiossa pidän – tekoälyä, toimintaa, jännitystä ja jopa vähän primääriä kauhuakin. Aivan täsmälleen Tom Hardylta näyttävä ja kuulostava Logan Marshall-Green tekee nappisuorituksen Greynä. Elokuva on uskomattoman mukaansatempaava, mielenkiintoinen, jännittävä ja viihdyttävä. Erittäin suositeltava pätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!