Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.10.2019, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 5 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 31-vuotias.

Bryanin (Aaron Paul) ja Cassien (Emily Ratajkowski) suhde on vaikeuksissa Cassien uskottomuuden takia. Korjatakseen liittonsa pariskunta vuokraa romanttisen villan Italian kuvankauniilta maaseudulta. Hyvän alun hedelmät saapuu pilaamaan komea Federico naapurista (Riccardo Scamarcio), ja Bryanin epävarmuus ja mustasukkaisuus nostavat taas päätään. Karismaattinen Federico onnistuu kuitenkin manipuloimaan pariskunnan hengenvaaralliseen, voyeuristiseen leikkiin, jossa kehenkään ei voi luottaa.

En ymmärrä mitä lahjakas Breaking Bad -näyttelijä Aaron Paul tekee tässä elokuvassa. Emily Ratajkowski on mallinhommissa varmasti hyvä, mutta näytellä hän ei osaa – myöskään tässä elokuvassa. Seksuaalissävytteinen Welcome Home jaksaa kiinnostaa parin kohtauksen verran, mutta sitten alkaa sen verran ennalta-arvattavaa ja kuivaa kuraa, että tällaista ei ole ennen nähty. Hyhhyh mitä skeidaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!