Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.11.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Kaksi vankilasta päässyttä miestä laittaa suunnitelman käytäntöön, ja kidnappaa rikkaan miehen tyttären. Rikos on tarkkaan suunniteltu, mutta Vic ei tiedä että tyttö tuntee Dannyn, eikä että Danny aikoo viedä sekä tytön että rahat…

Tässäpä vasta äärimmilleen viritetty todelinen trillerielokuva. Järkyttävyydestään huolimatta elokuva ei ole kovin raaka, vaikka sisältääkin paljon väkivaltaa ja alastomuutta. Matalan budjetin elokuvaksi ”Alice Creedin katoaminen” on huikea. Leffa on mielenkiintoinen ja ennalta-arvaamaton, mutta ennen kaikkea jännittävä! Näyttely on upeaa. Adrenaliiniä on yhä veressä onnistuneen loppuratkaisun jälkeenkin… hyvän trillerin ystäville nappivalinta!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!