Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Tom on itseensä pettynyt kitaransoittaja, joka tykkää säveltää biisejä, joista kukaan ei kuitenkaan tunnu tykkäävän. Mies haahuilee ilman suuntaa elämässä, ja päätyy talonmieheksi rähjäiseen taloon – palkkana hän saa asua huoneessa ilmaiseksi. Mies huomaa talossa olevan muitakin. Kaikista kummallisinta on naapuri Philip, sekä kasvin tapaan kellarissa kasvava mies…

Growing out on sen verran erilainen elokuva, että ei osaa sanoa onko se hyvä vai huono. Leffa on erittäin katsottava, mutta en oikein mieltäisi sitä kauhukomediaksi. Leffa on enemmänkin romanttisen draaman, komedian, ja psykedeelisen trillerin sekoitusta.

Leffa on omituinen, eikä siitä osaa oikein muodostaa kokonaiskuvaa. Ratliff-perheen luoma elokuva on kuitenkin omaperäinen, ja sisältää paljon musiikkia. Leffa tuo jotain uutta elokuvien maailmaan, sellaista mitä ei ole aiemmin nähty. Kokonaisuus jäi kuitenkin tylsäksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!