Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 17.6.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Confessions of a Dangerous Mind on biografia Chuck Barrisista. Elokuva on kulttimuistelma ja se on tehty lukuisien Chuck Barrisin nauhoitusten ja kirjoitusten perusteella. Chuck halusi menestyä TV-alalla 60-luvun Amerikassa, ja pääsi kuin pääsikin Hollywoodin Show-ohjaajaksi. Barris sai myös töitä CIA:lta, ja teki töitä palkkamurhaajana, kunnes menetti järkensä…

Elokuva oli todella mielenkiintoinen ja informatiivinen. Kuljetus ja juoni olivat erinomaisia. Pidin myös Sam Rockwellin hieman erilaisesta roolisuorituksesta. Sam Rockwell on tässä elokuvassa parhaimmillaan! Pidin jokaisesta käänteestä. Kokonaisuus jäi kuitenkin melko löyhästi, ja loppu oli liian helposti arvattavissa. Kuitenkin erittäin katsottava elokuva!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!