Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.7.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Kaduilla leviää virus, joka tarttuu helposti muihin ihmisiin, onneksi kuitenkin vain veriteitse. Viruksen kantajat eivät ole kuitenkaan enää omia itseään ja hallitus pistää paikat säppiin. Perheen jäsenet joutuvat erilleen kun mamma on lentokentällä ja isä hakemassa häntä. Kaksi sisarusta koettaa pärjätä itsekseen kotona…

Viral muistuttaa The Strain -sarjaa. Alkujaan ihan hyvää settiä, mutta ei oikein tunnu lähtevän käyntiin tarpeeksi missään vaiheessa. Hieman ennalta-arvattavakin on. Näyttely on hyvää, joskin päänäyttelijät Sofia Black-D’Elia ja Analeigh Tipton ovat jo 25-30 ikäisiä eivätkä ihan teini-ikäisistä enää mene, joten hieman epäuskottava asetelma. Kauhuasetelmaa leffassa ei hirveästi ole, sillä perus huoneessa hiippailut ja jumpscaret on aika nähty. Viral on ihan katsottava jännäri, mutta ei missään nimessä mikään napakymppi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!