Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Percy elää äitinsä ja idiootti-isäpuolensa kanssa. Teinipoika ei tiedä oikeasta isästään mitään, ja on koko ikänsä omannut kummallisia kykyjä, mm. kreikan kielen taidon ja kestävyyden veden alla. Kun Percy saa radikaalilla tavalla tietää että isänsä on itse Poseidon, hän pääsee mukaan hurjaan seikkailuun…

Salamavaras on mielenkiintoinen ja uusi tuulahdus fantasiaelokuvagenressä. Leffa ei ole missään nimessä omaperäinen, mutta se on suhteellisen hienosti toteutettu. Pidin erityisesti siitä miten perhe-/lapsiystävällinen elokuva on, sillä vaikka siitä löytyy hieman väkivaltaa, kohtaukset eivät ole millään tapaa järkyttäviä, eikä koko leffassa ole tipan tippaa verta. Elokuva tuntuukin olevan suunnattu nuorelle ikäpolvelle. Hyvää viihdettä joka tapauksessa, hyvien näyttelijöiden tähdittämänä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!