Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Lapsensa menettänyt aviopari Amy ja David Fox päätyy kesken yöllisen matkanteon oudolle motellille, kun heidän autonsa hajoaa tien päälle. Motelli vaikuttaa epäilyttävältä, mutta pari ei aio asettua taloksi yhtä yötä pidempään. Suunnitelmat menevät kuitenkin pieleen, kun aviopari huomaa jääneensä jumiin hotellihuoneeseen yöllisten häiriköiden takia. Huoneesta löytyy myös outo kasa outoja videoita…

Vacancy on jännittävä trilleri. Pidin sen psykologisuudesta, vaikka erityinen ”psykologisuus” loppua kohden hälvenikin. Pidän kauhuelokuvista, joissa päähenkilölle annetaan tarpeeksi toivoa – tämä oli yksi niistä harvoista hyvistä sellaisista leffoista. Enemmän komedioissa näytellyt suosikkini Luke Wilson yllätti positiivisesti roolisuorituksellaan.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!