Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.1.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Theo on ”Turbo”, etana joka haaveilee kilpa-ajamisesta. Kun sattuman oikkuna etana saakin supervoimat, hän pääsee kilpailemaan oikeiden autojen kanssa…

Turbo on kuin Cars, mutta pääosassa on etana. í?äninäyttelijöissä tunnistettavina mm. Samuel L. Jackson, Paul Giamatti ja Ryan Reunolds.Tykkäsin katsoa leffaa perheeni kanssa, mutta vaimo ja lapsi eivät pysyneet ruudun edessä loppuun saakka – kertoo jotain tästä elokuvasta. Täynnä kliseitä, kaikki vähän nähtyä kauraa jo, eikä kovin montaa hauskaa vitsiä. Jaksoi katsoa helposti loppuun ja ihan hauskaa viihdettä kuten muutkin vastaavat animaatiot, mutta aika nihkeä animaatioleffa loppupeleissä. Olisin valinnut jonkun muun lasten kanssa katsottavaksi, jos olisin tiennyt. Ei häävi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!