Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.9.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Nick ja Dallas kumppaneineen ovat rikollisia, huumediilereitä, ja kylmäverisiä tappajia. Nick saa huippukeikan, ja pirauttaa kaverilleen, joka on kaidalle polulle palannut perheellinen mies nimeltä Casey. Siitäkös Casey suutahtaa, kun Nickin kaverukset saapuvat Caseyn talolle metkuineen, ja huumeiden perässä – niiden huumeiden, jotka Casey veti viemäristä alas… kyseessä on miljoonien diili, eikä kukaan osapuoli ole onnellinen…

Thursday oli melko hauska mustan huumorin komedia. Leffa oli erittäin raaka, ja härski, mutta erittäin katsottava. Leffa veti mukaansa ja kiinnosti loppuun saakka. Jopa loppuratkaisu oli melko onnistunut. Pidän Thomas Janesta ja Aaron Eckhartista.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!