Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.1.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

Persianlahdensodan päättyessä neljä sotilasta löytävät sotavangin piilotteleman kartan, jonka avulla he pääsevät Saddamin kullan jäljille. Kullan nouto ei ole kuitenkaan niin helppoa kuin he ensin luulivat…

Three Kings on pitänyt katsoa pitkään, mutta ehkä odotin liian pitkään. Leffan yltiöpatrioottisuus ja aihe ylipäätään ei oikein napostele. Pidän näyttelijöistä, etenkin Mark Wahlbergistä ja elokuva on ihan kivasti rakennettu. Jännät tehosteratkaisut eivät oikein toimi. Kokonaisuutena leffa on vähän hujan hajan, mutta ei missään mielessä tylsä elokuva vaan oikeastaan aika helppo ahmittava. Sotaleffaksi köykäinen, eikä edes niin hauska kuin odotin. Sinuna skippaisin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!