Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.8.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Wynn ja Dodd tekevät töitä Kuution osastolla, mutta työnteko perustuu lähinnä tarkkailuun ja käskyjen odottamiseen ja noudattamiseen. Kun Wynn kyllästyy olemaan tuhon pelinappulana, hän karkaa Kuutioon auttaakseen naista nimeltä Catherine. Yläkerta saa kuitenkin tietää, ja koettaa hankaloittaa Wynnin matkaa ulos kuutiosta…

Cube-trilogia on yksi niistä harvoista joissa jokainen elokuva on loistava. Cube Zero – Kuutio-sarjan kolmas osa – on jotakuinkin yhtä hyvä kuin alkuperäinen kuutio. Leffa selittää mukavasti taustoja, ja se on tehty niin että tarina ei toista itseään. Elokuvassa on mukavia jännityksen ja kauhun elementtejä, ja kuten muutkin Cube-elokuvat, se pitää alusta loppuun saakka loistavasti otteessaan. Cube-sarja on sellainen jota voi katsoa uudestaan. Loistava päätöselokuva Cube-trilogialle, suosittelen!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!