Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.3.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Ikääntyvä showpainija Randy ”The Ram” on parhaat päivänsä nähnyt, yksinäinen erakko, joka tekee markettihommia ja showtaistelee rahasta maksaakseen asuntovaunuvuokran. Elämä ei ole hääviä kun oma tytär vihaa ja ainoa rakkaus tekee hommia strippaajana…

The Wrestler on ennen kaikkea hieno elokuva Mickey Rourkelta. Häntä ei kovin usein näe rauhallisessa ja liikuttavassa draamaroolissa. Loistosuoritus häneltä. Leffa on synkähkö, koskettava, kiinnostava draama, jota seuraa mielellään. Surullinen kuvaus elämästä. Pistää jälleen miettimään tätä kaikkea. Erittäin suositeltava elokuva elämää käsittelevistä draamoista pitäville. Valaisee myös ehkä piirun verran myös showpainista. Hyvä elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!