Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.10.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Antarktiksen tiedemiehet kohtaavat kummallisen ilmiön, kun löytävät Norjan leirin autiona. Käy ilmi että leiri on ollut jonkin tuntemattoman hyökkäyksen kohteena. Jäätiköllä liikkuu jokin…

John Carpenterin klassikko ”The Thing” on maineensa veroinen. Leffa on ällöttävä, pelottava, jännittävä, ja rikas niin hahmoiltaan, grafiikaltaan kuin juoneltaankin. Kurt Russel on varma roolissaan, eikä kyllästytä sekuntiakaan elokuvan aikana. Alienmainen idea ja aikaansa nähden veren seisauttavat efektit ovat oikeasti jännittävä ja jopa pelottava yhdistelmä. Ainoa mistä en tykännyt oli hieman keskeneräinen ja iloton loppuratkaisu. Suosittelen kuitenkin kaikille vähänkään scifin ja kauhun ystäville!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!