Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.2.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Susan Harding tutustuu ostarilla David Harrisiin, ja siitä lähtee heidän yhteinen taival. Susan on eronnut, ja David kertoo menettäneensä perheensä onnettomuudessa. Pari muodostaa nopeasti perheen, kun David on lasten uusi isäpuoli. Vanhimmalla pojalla on Davidista kuitenkin omat olettamuksensa…

The Stepfather on hyvä elokuva, mutta juoni on jotenkin niin ideaton. Elokuvan loppuessa oli sellainen olo että mikä tässä nyt oli pointtina, kun mikään ei ratkea ja kaikki pysyy ennallaan. Toteutus hyvä, näyttelijäsuoritukset hyviä, ja elokuva on muuten hyvä, mutta juoni ei säväyttänyt. En ole nähnyt alkuperäistä Stepfatheria, enkä osaa sanoa onko kyseessä hyvä vai huono remake.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!