Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.12.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Planktonilla on kauhistuttavan ilkeä juoni Mr. Krabsin päänmenoksi. Planktonin suunnitelma pitää kutinsa, ja Krabs lavastetaan syylliseksi herra Neptunuksen kruunun varastamisesta. Neptunus jäädyttää Krabsin, ja Patrik ja Paavo Pesusieni saavat kuusi päivää aikaa hakea kruunu synkkääkin synkemmästä kolkosta meren pohjassa…

Paavo Pesusieni -elokuva on oikein hauska koko perheen piirretty. Leffa on sinänsä keskinkertainen, että sarjan jaksoihin nähden sen olisi pitänyt olla paljon parempi. Oli vähän sellainen fiilis kuin sarjaa katsoisi, tai päinvastoin, nimittäin monet sarjan jaksoista ovat huomattavasti parempia kuin tämä elokuva. Henkeen ja vereen Paavo-fanin on kuitenkin nähtävä tämä elokuva!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!