Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.9.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Kolme nörttikaverusta lähtee road tripille jäljittämään hakkeria. Päästessään Nevadan autiomaalle, tyypit heräävätkin laitoksesta…

The Signal on uniikki scifileffa, joka pistää miettimään. Leffa on sopivasti outo, mutta palaset loksahtavat katsoessa mukavasti paikoilleen. Nuorehkoa Brenton Thwaitesia on tullut nähtyä useammassa nykyleffassa, mainiota Olivia Cookea harmillisesti vähän vähemmän. Sopivaa mindfuckia, toimintaa ja jännitystä, joka tuo mieleen leffat kuten Moon, Donnie Darko, District 9 ja Edge of Tomorrow. Leffassa jätetään sopivasti katsojan arvattavaksi – rispekt. Osaltaan suorastaan tajunnanräjäyttävä. Positiivinen yllätys.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!