Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 12.2.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Neljä brittiläistä lähtee patikoimaan Ruotsiin kun yhden kaverin jalka alkaa oikuttelemaan. Säästääkseen aikaa, porukka ottaa oikotien metsän läpi…

The Ritual on hyytävä jännäri Blair Witchin, Deliverancen ja Trollhunterin hengessä. Elokuva onnistuu säväyttämään yksinkertaisilla kikoilla ilman että halpoja jumpscareja tarvitsee käyttää. Tarina on itsessään karmiva, hahmot tarpeeksi kiinnostavia ja näyttelijät osaavat hommansa. Pidin siitä miten pahuus on onnistuttu taltioimaan. Oikein suositeltava kauhuelokuva. Huomattavasti parempi kuin esimerkiksi alkuperäinen Blair Witch ja ensimmäinen David Brucknerin elokuva, josta oikeasti innostuin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!