Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.2.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Sic vis pacem para bellum. If you want peace, prepare for war. Frank Castle on FBI:n monitoimimies, kunnes viime keikkansa jälkeen saa brutaalit rikolliset peräänsä. Frank menettää koko ison perheensä, kaikki läheisensä, ja hädin tuskin selviää hengissä. Tarkemmin sanottuna Frankin ei pitänyt selvitä hengissä. Näin ollen Frank Castle on kuollut, Rankaisija on täällä…

Punisher on tiukista tiukin elokuva. Erittäin graafinen ja brutaali, mutta niin myös jännittävä ja surullinen. Tavallaan pidin elokuvasta, vaikka se oli kamalan brutaali ja synkkä. Elokuvalla oli sitä paitsi opetus: Hyvät muistot voivat pelastaa hengen. Taitaa olla paras Marvelin elokuva, jonka olen nähnyt. Näyttelijöissä John Travolta ja Tom Jane, molemmat aivan mahtavia. Leffaa ei oikein voi kuvata muulla sanalla kuin samalla jota olen käyttänyt tässä arvostelussa useampaan otteeseen; Brutaali. Brutaali, mutta loistava toimintaelokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!