Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.12.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Ulkoavaruudesta tupsahtaa maan päälle olio, jonka viranomaiset ristivät Predatoriksi. Entinen sotilas pääsee toiminnan keskelle huomatessaan kun hänen autistinen poikansa houkuttelee älyllisine kykyineen alienlajiketta…

Kuinkahan monta Predator-elokuvaa vielä tulee? tiedä häntä, mutta vuoden 2018 otanta on ”ihan OK” katsottavaa, ainakin krapulassa. Erikoistehosteita riittää scifinnälkäisille, verikin lentää, joten brutaaliutta luvassa äksönistä pitäville. Näyttelykin on ihan OK, kaiketi. Helposti unohdettavaa kamaa. Jätkältä elokuvien The Nice Guys, Kiss Kiss Bang Bang ja Iron Man 3 takana olisi voinut odottaa ehkä parempaakin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!